God’s stem verstaan

Heb jij God wel eens gehoord? Zo nee, zou je het willen? Zo ja, hoe klonk dat voor jou?

Er zijn vele manieren waarop God met mensen communiceerd. Een daarvan is door direct te spreken met woorden. Dit kan zijn door deze woorden in je gedachten te planten en ook door ze voor jouw hoorbaar te maken alsof iemand naast je staat en het uitspreekt. Daarnaast zijn er andere manieren, daarover later misschien meer 😉

Ik ben ervan overtuigd dat als jij God’s stem wil verstaan, Hij ook zal spreken. Misschien niet direct, maar blijf vragen en Hij zal antwoorden

Voor mij was het in het begin moeilijk om God te verstaan. Welke gedachte, welke woorden waren nou van Hem? Welke zijn van de tegenstander? Welke heb ik zelf bedacht?

Ik merk dat hoe meer ervaring ik krijg en hoe meer tijd ik met God doorbreng, hoe duidelijker het wordt wat van Hem komt. Toch wil ik het nog altijd zeker weten, ik zoek bevestiging door God te vragen naar details en redenen. Het ene moment krijg ik die direct, soms wil Hij ook dat ik er echt naar zoek. Dan breekt een periode van bijbellezen, bidden en extra goed opletten bij profetiën aan

Inmiddels heb ik hierdoor een visie voor de nabije toekomst gekregen: een paar jaar verder groeien bij YWAM en daarna het opstarten/uitbreiden van een gebedshuis in Nederland met diverse bedieningen en mogelijk bedrijven die gedreven willen worden door God, levend vanuit gebed en aanbidding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *