Eerste / shotgun!

So this is it.. my first blog! Om maar vast te wennen aan het schrijvende leven begin ik al voordat er een reis gaat starten. Hopelijk is het in september zover: een reis met God en mensen.

Hoe ziet dat eruit? Wist ik het maar! Of nouja, eigenlijk ook wel fijn om het niet te weten, hoe minder ik weet, hoe meer ruimte God krijgt om te werken. I’ll try to follow his lead, where ever it may be.

As you may have noticed I switch between English and Dutch, this is kind of how my mind works: What language is the easiest for this phrase? Use that one! In order to keep it easier for you to use translation tools I’ll try to keep the next posts in one language. I’m thinking of alternating the posts between English and Dutch. En voor de Hollanders: de komende posts gaan hopelijk in één taal, waarbij ik per blog kijk wat mij het beste uitkomt.

Qua praktische invulling: ik denk dat er ongeveer 1 post per week komt, maar of dat haalbaar is of misschien veel te weinig gaan we nog meemaken

So that leaves me with: welcome to my blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *